Tänään sain paljon viimeistelyä muutamille neuleille tehtyä kun katselin CSI:n ja BB:n kerrankin suoraan televisiosta (koneelta katsottuna jostain syystä neulomistehokkuus ei ole samaa luokkaa, varsinkaan jos on irkki auki samaan aikaan :nolo:)

262868.jpg

Nämä lähtivät pesukoneeseen huopumaan. Pituus ennen koneeseen laittoa n. 35 cm, peukaloa n. 10 cm. Toivottavasti ei ihan minit tule, toisaalta pikkuveljille piti lapaset jouluksi kai tehdä.. Yhdestä virolaisesta hahtuvakerästä nuo tein, liukuvärjätystä sellaisesta, jonka takia tuli noin vastaväreinä nuo lapaset. Itse kuitenkin tykkään, joten jännityksellä odotan mitä koneesta tulee ulos !

113g hahtuvakerästä jäi tämän verran.

262867.jpg

Tämä kuva sen lisäksi toistaa erittäin hyvin tuon hahtuvan värin. Ihanan viininpunaisen likaisensinisen ja vihreän sekoitusta. Tämä on yksi kesällä Virosta ostamistani hahtuvakeristä. Rakastan näitä kaikkia kovasti!

Kirjoneulepääkallolapaset valmistuivat myös, hieman epätasainen pinta mutta #neulonta-kanavalla vinkattiin, että lapasten pesu saattaa tasoittaa pintaa ja sen takia ne ovatkin nyt vedellä pesty ja kuivumassa Lankaa meni oletettua vähemmän, 50g Maija-keristä jäi vielä pienet nöttöset (tai vähän isommat?)

262866.jpg

Mitäköhän näistä keksisi vielä? Molempia värejä on vielä toiset kokonaiset kerät..

Seuraavaksi aion viimeistellä 7v moniraitapaitani. Oikeasti ;) (Sen jälkeen Wool-neuletakin ja Wool-slipoverin.. Ennen joulua, lupaan!)