Oooh, tänään aamulla kouluun lähtiessä tuli hississä postipoika vastaan ja tunnistaa minut jo .. jolloin sanoi, että hänellä on paketti josko ottaisin sen. Minähän nappasin sen (odotin tosin BB-2005 DVD-boksia ;D) ja juoksin suoraan takaisin kotiin ja avasin nopeasti.
Aivan ihana !

Suklaata, mustikkateetä, blogikoiralle luu (mistä tiesitkin, että sillä tänään on syntymäpäivät ;)), ensimmäiset Sirdarin lankani ! Ja aivan ihanaa lankaa, paksua ja nätin väristä.

253402.jpg

Jonkinlaista huivia tai lapasia noista varmaan väsään. (Juu, kuvassa värit oikein, toinen mustahko ja toinen ruskeahko.) Aivan ihana, kiitos SNY! (Toisaalta et vielä paljastanut kuka olet, niin täytyyköhän tässä odotella jotain vielä? ;D)

253401.jpg

Moniraitaraglanpaita on jo näin pitkällä. Kuvasta tosin sitä ei huomaa, mutta helmassa kävi pieni laskentakämmi. Pituutta pitää alas lisätä n. 10-15 cm :D En tajua, miten olen laskenut ja mittaillut ja mallaillut niiin väärin. Noh, kunhan tuota kaulusta neulon vielä n. kymmenisen senttiä ja saan sen valmiiksi niin puran tuon alareunan ja poistan muutenkin ton resorin. Se ei sittenkään sovi kun hihoissa on pyöröreuna ja kaulukseenkin ajattelin pyöröreunaisen tehdä. :) Saas nyt nähdä.

Tahtoisin todella kovasti tehdä kirjoneuleiset säärystimet, samoiten ne kirjoneulepääkallolapaset houkuttelevat kovasti. Jos ne olisivat vaikka tarpeeksi "pieni" harjoittelutyö, kun en ole kirjoneuletta koskaan aikaisemmin kokeillut :)