Oijoi, en muista _koskaan_ neuloneeni näin vauhdikkaasti tai ylipäätänsä saaneeni mitään "näin isoa työtä" valmiiksi edes. Nyt se on sitten tytöt tapahtunut :D Viikossa (ah, kiitos joulu <3) sain Tubeyn valmiiksi.

(En ehtinyt edes päättelemään ennenkuin tahdoin kokeilla sitä jo ja ottaa kuvaa, nyt se on kyllä päätelty ja käytössä jo ;) Eilen illalla siis valmistui ~22 aikaan.)

26046.jpg26047.jpg
Ilman salamaa ja salamalla kuvat. Näkyy ehkä hieman heikosti kuvanlaadusta johtuen, mutta erittäin mukavalta tuntuu päällä.

Faktaa:
- 7v lankaa: mustaa 300g, muita värejä jämäkeriä (ei hajua siis kuinka paljon, valkoista ja punaista meni eniten)
- nelosen pyöröpuikko ja sukkapuikot
- viikko meni (oon vieläkin hämilläni, niin nopeasti??)
- parannettavaa; helma olisi voinut olla pari kierrosta pidempi, toisaalta saatan vielä purkaa sen ja tehdä ne pari kierrosta kun mustaa jäi pienen pieni jämäkerä, josta saattaa juuri sen verran tulla. Hihoista tuli pienen silityksen jne jälkeen sopivat, ei liian lyhyet (niinkuin kuvassa hieman toisessa ranteessa näyttäisi olevan, ei se kyllä tuntunut päällä siltä?) Suurin mikä tässä haittaa (tosin ei niin ratkaisevati tainoh en tiedä?!) on se, että kun mulla on selkeästi sitten isommat tissit kun tähän paitaan on kai tarkoitettu, niin selästä menee ryyppyyn juuri rintojen kohdalta ikävästi. Olisi kai pitänyt kaventaa (ohjeessa tosin ei niin ollut) rintojen jälkeen muutama silmukka tai tehdä jotain. En tiiä, oon tosi huono soveltamaan mitään ohjetta sillein fiksusti.

Mutta tyytyväinen oon silti. Tämän takia on blogissa ollut hiljaista ;)

(Plus tietenkin tämän takia :p)


edit.
Huolestuttavaa, oon saanut pari "isohkoa työtä" tässä parissa viikossa pois alta ja lankamääräni on silti vain kasvanut. :p Noh, nyt en osta (oikeasti!) lankaa ennen tammikuun loppua, sovittu juttu k? (Kaksi pakettia vielä tulossa, toissapäivänä tilasin getknittedin pienestä alemyynnistä muutamalla kympillä lankaa ja huuto.netistä huusin pari kertää muutamaa kivaa lankaa. Ja tuossa lähilankakaupassa oli Saku-sukkalankaa 0,75e/100g joten sitä lähti mukaan kolme kerää; tarkoituksena pitkävartiset villasukat tehdä itselleni ja avokille jonkinlaiset sukat.)