Tänään sitten se jonkin aikaa odotettu paketti saapui :) Kerkesin jo yhdestä kirjasta yhden työnkin tehdä, nappeja vaille valmiiksi. Blogikoira tykkää.

264009.jpg

Kameraan päin katsominen ei kuitenkaan onnistu. Ja ne napit puuttuvat (hätäkiinnityksenä hakaneulat, joita käytettiin blogikoiraa vahingoimatta.)

263987.jpg

Ja istuessa puku näyttää sopivan loisvasti. (Ei välitetä blogikoiran hieman homssuisesta ulkonäöstä, kaksijalkainen kun ei ole vielä oppinut trimmauksen kaikkia saloja.. )

Malli: Warm and woolly kirjasta Knitted Dog Coats (Anna Tillman)
Koko: S (rinnan ympärys 51 cm)
Lanka: Rowan Chunky Print 1 kerä (100g)
Puikot: 8mm suorat
Muuta: napit tosiaan puuttuvat, mantteli kiinnitetään selästä. Blogikoiran kanssa saatetaan alkaa joutumaan karvaa ajelemaan normaalin trimmauksen sijaan, jolloin tuo turkki ei pidä niin lämpimänä ja samalla alkaa lumi tarttua varsinkin vatsakarvoihin ja _pahasti_. Tuo on aivan loistava takki. Avokin sisko on luvannut joululahjaksi haalarin ommella vielä blogikoiralla (.. joka tulee siis täysin pyytämättä ja odottamatta :D)

263989.jpg

Kirjat, jotka siis tilasin Play.comista hieman päälle viikko sitten tulivat tänään! :)
220 Aran Stiches and Patterns, Folk Shawls sekä Knitted Dog Coats. Rakastan jokaista niistä. Ainut "yllätys" oli tuo koirapuserokirja, siitä en ollut ennen kuullutkaan mutta ajattelin sen silti hankkia pienen googletuksen jälkeen. Ja olen erittäin tyytyväinen! Tahtoisin heti tuolle blogikoiraparalle toteuttaa vaikka kuinka monta mallia kirjasta :nolo:

Vielä illan piristys blogikoirasta uusi villis päällään. Se osaa olla hurmaava !

263988.jpg

PS. Ne huovutetut tumput; TÄYDELLISET. Istuvat käteen loistavasti pesun jälkeen, ovat pehmeät ja kauniit. Rakastan. Kuvia myöhemmin.