Aah, kuka otti tänään vaikka mitä askaretta hoitaakseen ja on ollut todella aktiivinen? Juu, that's me :) Ensinnä tahdon kertoa, että pakkaaminen on KAMALAA. Löytyy vaikka mitä vanhaa tavaraa, joita ei pitänyt enää olla ja joita ei muistanut omaavansakaan edes. (Muutamme kuun vaihteessa toiseen asuntoon.)

102826.jpg

Alussa kaikki vaikutti lupaavalta. "Jee, nää mahtuu kaikki tähän laatikoon helposti ja on kiva pussittaa nää omiin pusseihinsa."

102827.jpg
Muutaman tunnin päästä tajusin, mitä tilan tuhlausta on jokainen lankalaatu omaan pussiinsa pussittaa ja sekalaisia pusseja alkoi änkeytyä lankalaatikkoon (+ alakulmassa oleva fleece-kangas, josta blogikoiralle on tarkoitus suoja ensi talveksi väsätä).

Tasaa keskelle102828.jpg

Lopulta epätoivo valtasi. Eihän tähän isoon laatikkoon mahdu kaikki sitten millään ! Vielä on yksi kokonainen kaapillinen pakattavana lankaa. Luulin, että lankaa olisi alle 10 kg. Ei ole ;< Enkä taida vielä kehdata edes tunnustaa paljon sitä on. Mutta lisää lankaa en aio ostaa ennekuin alle 10 kg ollaan ! Oikeasti.

102824.jpg
Valmistunut Fifi2, josta olen luvannut kuvia.  Se on kivan pitkä ja ihana ja tykkään kovasti siitä <3 Paitsi tuo väritys on noh, hieman erikoinen.

102823.jpg

Tarkempaa kuvaa pinnasta. Ainossa kyllä erottuu todella nätisti silmukat ja muut ja yksivärisenä tuo olisikin varmasti aivan upea! Miksi, oi miksi ostin tuota kirjavaa ??

102825.jpg

Woolista tekemäni Kiri. Pingoituksenkin jälkeen reuna rullaantuu ?? Miten sen saisi suoraksi vai pitäisikö vain luovuttaa? Onko se jokin Woolin oma ominaisuus. Mutta tykkään tästä, juuri sopivan kokoinen huivi talvella ja keväällä takin alle ;)

102830.jpg
Who's that girl.. *lallalallaa* Raspy <3 Kerroinko jo, että rakastan sitä? Että se on aivan ihana tuntuinen? Ja että en oikeasti tehnyt paljoakaan ohjeen mukaan ja lisäilin noita silmäpakoja sinne tänne välittämättä ohjeesta ja tein raglankavennukset ihan eri tavalla kuin ohjeessa? Ja että silti tykkää siitä? :>

102829.jpg

Miltä näyttää neulojan maha juuri ruoan jälkeen? Erittäin pömpöltä. Onneksi kameran kanssa pystyy edes vähän huijaamaan :p