Tiinan ja monen muun innoittamana minäkin päätin esittelypostauksen kirjoitella.

Olen lähes ikuinen espoolainen. Syntynyt ja asunut ikäni tässä Helsingin kyljessä. Tällä hetkellä asumme opiskelija-asunnossa aivan ihanassa kaksiossa parhaiden kulkuyhteyksien päässä. Perheeseen kuuluu tällä hetkellä avomies jo kolmen vuoden takaa sekä vuoden ikäinen westietyttö tällä hetkellä. Löytyy myös yksi "täyssisko", kaksi velipuolta ja yksi siskopuoli. Vanhemmat ovat siis eronneet jo yli kymmenen vuotta sitten. Itse olen perheen vanhin (ja viisain ;)).

249399.jpg

Lukiosta kirjoitin neljän vuoden jälkeen keväällä 2005. Neljä vuotta sen takia, että yhden vuoden vietin vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa (Idahossa). Elämäni ehkä paras vuosi tähän mennessä. Nuoruuden haavena on ollut kaikkea mm. roskakuskista uskonnonopettajaan ja toimittajaan. Nyt kuitenkin opiskelen Stadiassa toista vuotta rakennustekniikkaa, tarkoituksena valmistua vuonna 2009 rakennusinsinööriksi ympäristörakentamiseen suuntautuen. Avomies opiskelee hänkin insinööriksi, tosin talotekniikan.

Töitä olen koulun ohella viimeiset neljä vuotta tehnyt rautakaupan kassalla, nyt tosin jouluna se lysti loppuu ja ensi kesänä taas siirryn harjoitteluun kaupungin hommiin. Perhe pelottelee kovasti, että musta on tulossa kunnan virkamies ;) Harrastuksiin muuten opiskelun ja töiden ja koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi kuuluu ahkera opiskelijaelämä. Pyrin tänä syksynä ainejärjestömme hallitukseen sekä olen tutorina. (Tosin kai aika huonona sellaisena, raksan tutorit ovat vähän heikkoja olleet nyt .. *nolona*) Seuraan paljon eri tv-sarjoja, suosikit ehdottomasti One Tree Hill, Gilmore Girls, Grey's Anatomy, The O.C. sekä suomalainen Big Brother.

249401.jpg

Musiikkimaku on ehkä laajin ikinä; kaikki Apulannasta Rammsteiniin, Nelly Furtadosta Sarah Brightmanin kautta Celine Dioniin sekä The Killersiin menee. Tämän hetken lempikappale on The Killers - Bling (Confessions of a King). Kirjoja luen - ja paljon! Henning Mankell, Liza Marklund, Tess Gerritsen, Ilkka Remes, Hilja Valtonen, Åsa Larsson, jne. Dekkarit siis aikalailla ovat suosikkeja ;)

Kenellekää en haastetta heitä, mutta näitä esittelyjä on kiva lukea !