Siitä sitten lähti Savanna-langasta eilen illalla syntymään elämäni ensimmäinen Fifi. Vähän aikaa haki se kuvio itseään, mutta kyllä nyt voi jo sanoa, että se vaikuttaa oikealta. Ja täytyy sanoa, että aivan ihanaa tuota Savannaa on neuloa ! Jos se loppuu kesken tai sitä jää tarpeeksi, niin siitä voisi itsellekin jonkinlaisen huivin neuloa.. (Tuo puikoilla oleva taitaa lähteä lahjaksi ;))

Niin lähtee myös lahjaksi tuo juuri valmiiksi saatu huppuliivi, ystävä ihastui siihen (kuulemma) ja maanantaina pakettiin ja postiin, niin siinä Sirjalle pientä lahjaa ;) Kipeänä kotona oleskellessa on tullut sitten väsättyä vaikka mitä. Kokeesta tullessa kävin Eurokankaan kautta ja hain tyynyliina kangasta, johon sitten saan 'kirjailtua' mummille ja vaarille liinat. Samalla tarttui palakoreista mukaan paksuhkoa puuvillakuviokangasta, josta teinkin jo ompelukoneella "kauppakassin" oisko ollit 04/05 Suuri Käsityölehden ohjeen mukaan (nojoo, joku kevään numero joka sattui olemaan). Kuvan unohdin siitä ottaa, mutta korjattakoon se seuraavassa päivityksessä.

Kuume noussut taas illalla, joten huomenna ei ole meikäläisestä vieläkään varmastikaan töihin lähtijäksi. Täytyy päivystyksessä käydä vaan todistus hakemassa, ja mielellään jos sais sieltä reseptin vaikka Buranaan tai muuhun niin helpottuisi ehkä olo. Noh, kipeänä on tietenkin aika neuloa, kun ei siihen ajatusta tarvi ja se soljuu nykyään niin joustavasti vähän houreisenakin ;)

Tulevasta Fifistä vielä kuva, toivottavasti ei ollut elämäni virhe aloittaa tekemään sitä pitkillä puikoilla :D

22480.jpg

Lanka ei ole ihan itsensä väristä, se on enemminkin tummansini-vihreän-harmahtavaa, mutta aivan ihana väristä. Rakastan vähän "luonnovärejä" jne. :)