Tänään se sitten alkaa ! Olympialaiset. Oon niin talviurheilufriikki, kuten Nanna ja Mari. Ainut, että heidän ihailemansa hiihto on itselleni se kaikkein kiduttavin laji ikinä. Mä rakastan mäkihyppyä, jääkiekkoa (naisten ja miesten), luistelua, yhdistettyä, lumilautailua.. <3 Caritalta saadusta Kid Mohairista tehdä Branching Out. Jos saisin oikeasti yhden työn kokonaan valmiiksi aaah se olisi kivaa. (Siis pitsityön ;))

Muuten on paaaljon keskeneräistä tällä hetkellä.
1. Isostaveikasta raglanhihainen neule, pyörönä neulottu ~33 cm helmasta. Paaaljon vielä kesken. (Langan menekki tähän mennessä 200g.)
2. Rustikasta palaponcho, 1½ palaa valmiina. Vielä vähän ! (Langan menekki tähän mennessä melkein 400g.)
3. Seiskaveikasta helmineuleena kaulahuivi avokille. Pituutta ehkä 40-50 cm tällä hetkellä ja joku 120-130 cm pitäisi saada. Tekemistä riittää tälläkin haavaa.. Langan menekki ollut joku 50-70g tähän mennessä, koska oli noin puolikas 150g kerä, jolla aloittelin sen ja se loppui juuri.
4. Fifi, jota en ole tehnyt moneen kuukauteen. Teen sen oikeasti loppuun joskus. Joskus.
5. Roosa-huivi Floricasta. Oon alottanut sen joku viisi kertaa, nyt oon päässyt pisimmälle mutta taas on joku virhe siellä seassa. Täytyy kattoa josko kerään sen kerälle takaisin ja keksin Floricasta jotain muuta.
6. ihan varmasti on jotain vielä, mutta en vaan muista niitä nyt.

Miks musta tuntuu, että nykyään lähes kaikki postaukset liittyy keskeneräisiin töihin :D Noh, ehkä saan tässä kohta jonkun edellä mainituista valmiiksi. Ehkä :p