Voi että, tänään sitten heti kotiin päästyä päätin neuloa tuon mohair-mirella-huppuliivin loppuun, mutta puolessa välissä huppua loppui sitten Mirella kokonaan, vaikka olin ostavinani sitä yhden kerän ylimääräistäkin :o Täytyy siis huomenna koulusta tullessa piipahtaa tuossa ostoskeskuksen lankakaupan kautta hakemassa vielä yksi kerä sitä.

Oli tullut tänään myös postitse jokin paketti, mutta kotiin päästyä kello oli jo niiiin paljon, etten päässyt sitä hakemaan enää. Jännittää, että mitkä langat sieltä oikein on tulossa, sen verran olen nuita ostellut viime aikoina eri paikoista että ei voi vielä tietää. Jos ne ovat ne yhdet, niin sitten aloittelen varmaan tuota Tubeyta jo nyt ;) Muuten alkaa tänä iltana vääntyä jo seiskasta veikasta äitelille nuo villasukat. Raitana ajattelin ne laittaa, värivalinta vielä kesken mutta eiköhän se selviä tässä illan aikana kun televisiosta tulee kuitenki CSI, jonka aikana on aivan loistavaa neuloa.

Yllättävän nopsaan tuo lopulta valmistui tuo huppuliivi, en muistanutkaan parin viikon takaa, että se on niin nopsa tehdä :D Asiasta kuudenteen, pitäisi käydä neljä valkoista tyynyliinaa ostamassa, tarkoitus äitille, isäpuolelle ja veljille kirjailla nimikkotyynyliinat kunhan postitse tulee vielä erä nättiä lankaa, jonka huuto.netistä ostin. Sitten alkaa oman perheen lahjat ollakin kasassa! :)