Mä oon nyt alkanut menettämään todellisuuden rajoja :D Tilasin Rowanin "Denim People"-kirjan, koska oon nähnyt 100+x blogia, joissa on tehty Raspy siitä. Rakastuin siihen malliin. Haluan sen. TAHDON SEN.

Niinpä tilasin myös langat.

Tein vertailua; Rowanin langat Kanadasta asti tilattuna 6 vko kuljetuksella 54e. Lähikaupassa langat paljon enemmän. GetKnittedistä Rowanin langat 80e (!! ison meren toiselta puolenkin saa halvemmalla oO). GetKnittedistä Debbie Blissin Denim-lankaa, joka kuulemma ajaa samaa asiaa, ~65e. Cucumberpatchista molemmat saman verran. Sitten muistin, aaaah YARNSMITH. Mutta voih, niillä ei ollutkaan Rowania. Noh, otanpas sitten Debbie Blissit. Yllättäen postikulut puolet halvemmalla, vaikka saman määrän tilaa oO Noh, tapansa kullakin. 10e säästin, kun sieltä tilasin langat. (Juu, tulee maailman kallein paita, mutta voi että se malli on nätti !) Maksan tätä paitaa vielä syksyllä, kun luotolle nuo langat ostin ;<

Nyt en saa tilata uusia lankoja ennen heinäkuuta! Ihan oikeasti.

Sitten on tulossa kesän aikana syksyksi se Hourglass. Sen lisäksi sain anopilta vinon pinon erilaisia jämälankoja, joista ajattelin säveltää jonkinlaisen liivisysteemin.

Ei tässä muuta kiitos hei :p