Eilen aloittamaani Revealiin tarvitsin lisää lankaa. Jostain syystä olin laskenut, että 3 kerää Isoveljeä olisi riittäyt. Noh, riittihän ne takakappaleeseen. Novitalle soitto; samaa värjäyserää ei ole mutta väri on muuten poistolistalla. Eikun riski ottamaan ja ostamaa eri värjäyserää sitten. Toisaalta toisella tehty etukappale ja toisella takakappale, niin ei se mahd. väriero pitäisi niiin selkeästi näkyä sitten?

Nekkiksen nappasin Lauttasaareen mukaan, yksin on tylsä mennä. Bussimatkalla vertailtiin tekeillä olevia sukkiamme ja mietittiin tiimalasikantapään saloja.

Sisään kauppaan ja -- tsadam. Järki taisi jäädä ottamaan aurinkoa ulkopuolelle. Se toimii joskus samalla tavalla kuin miehet, jää kaupan ulkopuolelle odottelemaan. Outoa toimintaa.


151915.jpg

Hei. Olemme 750g viininpunaista (kamera ei rakasta väriämme :/) 7 veljestä. Meillä on erittäin suuri hinku olla kaunis Rogue-paita. Sellaisena olisi elämä kivaa. :)

151914.jpg

Hei, me taas olemme petroolinsinistä moniraita 7 veljestä. Meitä on myöskin 750g ja meillä on monia tulevaisuuden haaveita. Yksi vaihtoehto on kuulemma HourglassSweater hupulla. Tai jotain muuta kivaa.

151917.jpg

Ja näitä siis lähdin hakemaan. 3 kerää Isoveljeä marjapuuronvärisenä.;)