Tarulle (se pieni söpö valkoinen hylkeen näkönen otus) yksinoloa opetellessa loman aikana täytyy tämän tytön keksiä aina muutamaksi tunniksi päivittäin jotain tekemistä muualla kuin kotona. Yksi suuri menomesta on ollut tämän viikon aikana (ja siis viime viikon kanssa :p) KIRJASTO. Ah, siellä on (ainakin tuossa meidän sivukirjastossa) aivan ihania kirjoja tällaiselle ns. aloittelevalle neulojalle ja koirankouluttajalle.

Eilen taas eksyin sinne. Mukaan lähti lainassa muutama neulekirja; kaksi sellaista, jossa on vain erilaisia pintoja (pitsiä ja palmikoita), Kalevala-neulekirja sekä Pirkka-lehden 80-luvulla ilmeisesti painattama pieniä neuletöitä sisältävä kirjanen. Siinä varsinkin on aivan ihania pipoja ja kaulahuiveja, täytyy katsoa jos jokin niistä pääsisi puikoille asti. Lähinnä tahdon nyt tehdä tuttavuutta nuiden erilaisten pintojen kanssa, kun tähän asti olen tehnyt a) sileää b) ainaoikeaa ja c) 202n, 1o1n, 3o2n joustinneuleita lähinnä. Joten uusia asioita opetellessa!

Kirjastosta sitten ostarin kautta eksyin lankakauppaan. Voivoi. Mitä kävikään sille muka-uudenvuoden-lupaukselle? Mukaan lähti alennuksessa ollut maastonvihreätä Nallea sekä itselleni uusi tuttavuus, Novita Rustikaa sinertävänä. (Ja siellä oli vaikka mitä Novitan lankoja, joista en ollut koskaan kuullutkaan ja jotka oli 1-2,5e / kerä mutta kun en uskaltanut ottaa kun en ihan täysin turhaan viitsi ostaa vaikka niistä tulisi varmasti vaikka mitä! Ai miten niin, onko mulla muka sitten Rustikalle jotain tiedossa.. Noh, tavallaan ;)) Nallesta taitaa tulla sitten ehkä tavallaan jonkinlainen 'shrug', koska tuo väri on sellanen passeli että sopii kaikkien vaatteiteni kanssa ja uskoisin Nallen olevan a) tarpeeksi ohut ja b) silti lämmin näin talvella siihen toimeen.

27166.jpg

Aloittelin eilen valmiiksi saamien omien lapasten jälkeen itselleni uusia sukkia postissa tulleesta Pirta Sportti Soft-langasta, joka on vihertävää erivärisin väriläikin. Ihan perussukat pitkällä varrella ajattelin tehdä; joustinneulevarsi, tiimalasikantapää sekä tavisjalkaosa.