Kun pakkasin lankoja viikko kaksi takaperin, niin löytyi ties mitä ihmelankoja, joista haluan / halusin eroon. Osasta olen päässytkin (mm. sekalaisia pieni nyyttejä villalankoja lähti lahjoituksena, osaa koetan kovasti myydä pois) kiitettävästi eroon ja osasta en.

112232.jpg

Kamala Tango Fani (miksi ihmeessä olen ostanut sitä?!) muuntautui mustan Woolin kanssa kaulahuiviksi Stitch'n'Bitchin ohjeen mukaisesti. (Ainut, että ohjeessa luvattiin pidempi huivi samalla lankamäärällä..) Tämä oli mukava välipalatyö, valmistui todella nopeaan ja on kiva. Tulee ensi talvena varmasti käyttöön !

Kaulahuivi
Malli: Stitch'n'Bitch
Lanka: Tango Fani musta-harmaa-violetti 100g & musta Wool 40g
Puikot: 10 mm Addit

112234.jpg

Mustaa Woolia oli 100g, joten lopusta mitä ei tuohon kaulahuiviin saanut ympättyä piti tehdä jotain myöskin. Ajattelin, että helposti tulee yksi pari vauvan sukkia tuosta loppulangasta. Tuli yhdet ja saan varmasti toisetkin tehtyä :D Toisista tulee siis ehkä sittekin lapaset. (Olenko kuinka synkkä, kun vauvalle (jota siis ei itselleni ole tulossa vielä!) teen mustia asusteita?)

Vauvan tossut
Malli: Novita Kevät 2006
Lanka: musta Wool ~30g
Puikot: 3,5mm bambuiset Addit


Bolero Modasta, johon en ole vielä sopivaa kiinnityssysteemiä keksinyt (joten näyttää ainakin kuvassa erittäin epäistuvalta kun ei ole edestä kiinni :o). Tykkään siitä kerpeleesti, hakaneulalla olen sitä pitänyt mutta sitä en valitettavasti nyt muuttolaatikoiden seasta löytänyt ollenkaan kuvaa varten. Väri on juuri itselleni sopiva, lanka pehmeää ja malli kiva. Tykkään, varmasti käyttöön tulee !
Ideoita kiinnitykseen, niitä naruja en tahtoisi tehdä?

112235.jpg

Bolero
Malli: Moda xx/06
Lanka: Rowan All Season Cotton hieman alle 400g
Puikot: 4mm pyörö Addit

Onnistuin ekalla kerrala poimimaan silmukat ihan kieroon, mutta toisella kerralla onnistuin paremmin ja sain joustinreunasta suhteellisen nätin :>

Eilen tuli myös kaksi postipakettia. Rowanilta ja Jenkeistä.
Rowan lahjoi minua 'The Ultimate Book of Knittingill' sekä sillä neljän lehden tarjouspaketilla. Olen rakastunut. Aion hankkiutua eroon kaikista Novitan langoistani ja aikoa alkaa säästämään rahaa parempiin lankoihin (kuten Rowanin langat, olen rakastunut niihin ja Debbie Blissin lankoihin!).

Aloittelinkin yhdestä noista Rowanin lehdistä (nro 31) mallia Missy Novitan sinisestä/turkoosista Suvista.

112233.jpg

Eilen Gilmore Girlsin neljättä tuotantokautta katsellessa tuli tikutettua aika reippaasti :>