Jotta ei aivan kuvattomaksi taas päivitys jää, niin esittelen blogikoiraa poseeraamassa toissaviikkoisella metsälenkillämme. Eilen se muuten kävi ekaa kertaa _kunnolla_ uimassa ;) Voin sitäkin esitellä myöhemmin, kun saan kuvat kotona kamerasta ja muokattua. Neulerintamalla jotain uutta -- ei ihmeempiä kuitenkaan.

102389.jpg

MysteryShal 3 on vihjeen 3 lopussa (edelleen) mutta olen viime kerrasta edennyt neljä kerrosta. Edistystä!

Raspy valmistui! Monien vaikeuksien ja ongelmien jälkeen. Tein itseasiassa loppupeleissä vartalo-osan neljä kertaa ennenkuin olin tyytyväinen :roll: Hihat tulivat kerralla oikein ja niiden liittämisen kanssa sain kaksi kertaa koettaa, ennenkuin olin tyytyväinen. Onneksi muuten jossain vanhassa Modassa oli joku raglanneule samalla tiheydellä kuin tuo theDB:n denim-lanka niin sain sieltä ne kavennukset suoraan <3 Kuvia myöhemmin.

Bolero Modasta on myöskin melkein valmis, kaipaa vaan sitä ympärimenevää joustinta seurakseen. Heti kun haen kaupasta 80cm 4,5mm pyörön niin homma hoituu sillä. Kerroinko jo, että rakastan Rowanin All Season Cottonia tuossa harmahtavassa sävyssä? Se on ehkä lempilankani tällä hetkellä ! Aivan ihanaa neuloa ja ja ihanan tuntuista ja tykkään niin kovasti.

Sukat siitä Regiasta on vielä samassa vaiheessa, kun mihin ne jäivät silloin mökkireissulla. Eli 1,5 sukkaa valmiina. Se on mun seuraava "kun katson gilmore girlsejä teen tätä työtä" kun tuo bolero valmistuu. Muuten ei ole ihmeempiä kesken, bussimatka-tunika-virkkaus on siinä vaiheessa, että toinen kahdesta kappaleesta on valmis \o/

Munkin oli sitten pakko tilata Rowanilta niitä tarjouslehtiä. Samalla lähti mukaan the Ultimate Book of Knitting, niitä odotellessa see ya. (Pitäisi tänään tai tällä viikolla tulla siis..)