Sain sitten ne lapaset tehtyä valmiiksi, toisesta tuli myöskin ihan eri kuvioinen vaikka samaa kerääkin oli :f Noh, Ailien alle meni ja ah, juuri ajoissa kun nuo paukkupakkaset iski :D On nyt lämmin käydä Blogikoiran kanssa lenkillä aamulla ja illalla ja päivällä ja joka välissä :)

Avokille aloin neulomaan jämä-mustasta että jämä-punasesta kaulahuivia; 45 silmukkaa ja helmineuleena. Pituutta on 40 cm ja musta lanka loppui. Onneksi lankahamsterin ylituomarilta sain luvan käydä ostamassa uuden kerän mustaa, jota tosin ei lasketa mukaan sitten lopulliseen langankulutukseen mutta avokki kaipaa kaulalleen lämmikettä. Tänään ei Menitassa lankaa ollut, huomiseksi tai ylihuomiseksi lupasivat että Helsingistä toimittavat.

Toinen tilaustyö on taas äiteelle samanlainen pörröpipo kuin itsellänikin, siihen tosin onneksi löytyy langat omasta takaa niin saa sen sitten laskettua kulutkseen \o/ Huomenna varmaan valmis, sillä pian joudun töihin päin lähtemään. (Kouluun ei tänään päässyt, kun armas avokki päätti Super Bowlin katsoa ja satuin valvomaan siinä sitten myös..)

Aloittelin myös noista Novitalta tilatuista Isoistaveikoista alkaa raglanhihaista neuletta tekemään syksyn nuorisoliitteen ohjeen mukaan. (Siinä tosin ohje Ainolle, mutta päätin että Isoveikka ajaa samaa asiaa kun tiheyden laskin samaksi omalla käsialallani..)

Nyt on sitten taas miljoona keskeneräistä työtä xD Onneksi on lankahamsterikk, ei saa ainakaan enempää uusia töitä hankittua kun vanhat langat käytettävä loppuun ensin :>