Jee, kerrankin pääsen taas esittelemään muutamia valmiita töitä :)

58427.jpg

Ostin viime viikolla 3,5mm puiset (bambu??)puikot Menita Outletista (Addit). Rakastan niitä! Aivan ihanat. En tajua, miten oon voinut neuloa esim. sukkia ennen näitä puikkoja, näillä luistaa silmukat sopivasti ja ne ei siltikään tipahda :> Kuvassa on Novitan Kevät 2006 lehdykästä vauvan tossut luokkakaverille Debbie Blissin Baby Cashmerinosta. Lanka tosin loppui tuossa kohti kesken, ja lisää tuli tilattua muutaman muun langan kera GetKnittedistä tänään. Ensi viikolla odotan pakettia, niin saa sukat valmiiksi.

Oon rakastunut tohon lankaankin :D Siis aivan ihanaa! Älyttömän mukavan pehmeää neuloa, ihanan tuntuista, varmasti tällä hetkellä yksi lempilangoistani :>

58429.jpg

Samasta langasta tein myöskin Ullan Nukkumaijan Unisukat.(Btw, uusi Ulla on ilmestynyt ;)) Ihanan helppo ja nopea malli ja ensimmäiset pitsisukkani. Onnistuivat totaalisen ihanasti ja pääsevätkin Branching Outin kanssa anopin synttärilahjaan :) Toivottavasti on hänelle yhtä sopivat kuin itsellenikin ;)

58430.jpg

Ja tuota DB:n Baby Cashmerino tuntuu jalallakin aivan ihanalta ;) Unisukkiin + vauvan 1½ tossuun meni yhteensä 100g joten tosiaan ihan pieni keränen puuttuu niin saisi vauvan tossut valmiiksi. Luokkakaverin laskettu aika tosin vasta huhtikuun lopussa, joten eiköhän sitä ehdi ihan hyvin.

(Kai hehkutin jo sitä, että lanka ja puikot ovat IHANIA :D)

Sen lisäksi Fifi2 ensi jouluksi on edistynyt jonkinverran;
58425.jpg

Kirjavasta Ainosta tosin ei kuvio ainakaan tästä kuvakulmasta (ja kai muutenkaan niin kovin hyvin..) erotu, mutta tarpeeksi. Ja pehmeä huivista tulee. Jos muutaman käyttökerran kestää niin jees ! Muuten jatkan tässä tuota Ainoa ja kohta katsellaan Crash koneelta :)