Jossain mielessä kipeänä olo kannattaa -- joululahjat saattavat sittenkin valmistua ajallaan. Tässä pientä kertausta oman muistin virkistämiseksi sekä kuva satoa muiden katseltavaksi, mitä sitä nyt onkaan saatu valmiiksi. (Suuressa osassa 'tuotteista' on kamalia virheitä, onneksi en ole perfektionisti vaan ajattelen että "ajatus on tärkein" ;))

22829.jpg

Pipo, Otso-nalle esittelee. Novitan Talvi 2005-lehdestä, mallia en muista. Nyt ei näy nuo tupsut, mutta Otson ilme on aivan ihana <3 (Lahjan saajia en kerro täällä kuin osan, jotka pystyy päättelemään ;))

22830.jpg

.. niinkuin tässä. "Hei olen mippe viis vee ja tämä on mun eka ns. kirjontajuttu ja en oikeastikaan osaa kaunikirjoitta..."  ;) Mummi ja vaari siis saavat tyynyliinat, jotka teen itse tuosta lakanapuuvillakankaasta ja joihin kirjailen mummille "mummi" ja vaarille "vaari". Söpöä ;) (Saatan ehkä laittaa vuodenkin tai sitten en.. Harkinnassa vielä!)

22831.jpg

Nojoo, tämä ei ole lahja mutta piti tästäkin se kuva saada kun lupailin. Eli Suuri Käsityölehden keväisestä numerosta kauppakassi, tosin muokkasin vähän ohjetta ja tuota ei saa "pakattua itseensä". Eurokankaasta lakanakangasta ostaessani törmäsin tuohon todella nättiin puuvillaan ja muutamalla eurolla lähti sopivan kokoinen pala mukaan.


22833.jpg

Nuo villasukat joista olen kovasti puhunut. Tarkkasilmäiset huomaavat varmasti yhden _suuren_ virheen jonka toista sukkaa tehdessäni tein, mutta jonka huomasin vasta kantapään jälkeen joten en _jaksanut_ alkaa purkaamaan enää. Ohje oli Novitan Nuorisoliitteestä "Jussi-sukat" tosin jätin kirjoneuleen pois kun en sitä "osannut". (Ok, siitä tuli _todella_ kireä kun en vaan osaa niin en osaa.. :f)

22834.jpg

Huovutettava laukku siis ennen pesukoneeseen menoa, tässä toinen reuna (reunat neulottu jo kiinni ja muovipussi sisällä, yläreuna harsittu kiinni). Huopanen-kerä ei riittänyt kokonaan, jäi vähän lyhyeksi kassi, joten jännitti hieman että mitä koneesta tuli ulos sitten ..

22832.jpg

.. tällainenhan sieltä sitten. Kahvojen kanssa olen vielä epävarma, "tikkasin" ne mustalla langalla ympäriinsä kiinni mutta mutta, tuntuu että ovat liian isot nuin pieneen laukkuun. Mitäköhän muuta systeemiä voisin kahvaksi keksiä, huopanen-kerä kun tosiaan loppui kesken. Noh, onneksi jouluun vielä kaksi viikkoa niin voi mietiskellä :D

Novitalta pitäisi tulla lankapaketti vielä, niin saan kaksi joululahjaa vielä ommeltua ainakin. Sen lisäksi tein "inventaarion" lankakoriin, ja tuloksena kymmeniä 50-100g keriä ties mitä erivärejä. Pikkuveli tänään kyseli, että neuloisinko hänelle kaulahuivin, niin voipi olla että ne saa molemmat sitten kaulahuivit ja kiusaan jotain vielä varmasti raidallisilla säärystimillä / lapasilla. Pääsee niistä pikkukeristä eroon ja saa ostettua lisää ;D