Muuton ja kaikkea sitä seuraavan härdellin vuoksi on bloggaus ollut vähän vaiheessa. Töissä kyllä juu koneella istun mutta en täällä saa kuvia otettua ja imho kuvattomat postaukset ovat TYLSIÄ. Noh, katsellaan :p

123479.jpg

Huivivaihtoon huivi on alkanut valmistua pikkuhiljaa, tällä hetkellä oon tehnyt ed. rivillä jonkin virheen ja pitäisi purkaa kaksi riviä. Onneksi lanka on helposti purettavaa ;)

Kävin Korian ABC:lla elämäni ekaa kertaa ja meinasin mennä sekaisin; uudet langat olivat suureksi osaksi KAMALIA mutta esim. Woolin, Nallen ja 7v uudet syksyvärit taas aivan ihania! Lopulta en niitä ottanut, koska ei ole niille suunnitelmia ja päätin, etten Novitan lankoja osta ellei niille ole suunnitelmia enää. .. Niinpä nappasin 100% akryylilanka "Heleniä" hupparislipoverin verran aivan ihanissa väreissä; metsänvihreä ja kaunis beige. Aloittelin neulomaan viikonloppuna raitasliparia pyörönä ja kainaloiden kohdalla ajattelin kokeilla tekelettä: eikun purkuun, 20cm saa ainakin ottaa reunoista pois! Nonnih.

Samos-toppia (kesä 2006, malli 12) oon kanssa tehnyt, oli viikonloppuna tarkoitus yhdistää kappaleet ja tehdä vaan resori enää. Noh, siihen asti että sain yhdistettyä kappaleet meni hyvin. Tajusin, että oon tehnyt etukappaleen S(M) koolla ja takakappaleen L koolla. Toinen purkuun, muistasin vaan kumman tein eka ja miksi sillä koolla :/ Harmittaa, se olis ollut kiva saada jo valmiiksi !

123879.jpg

Rowanin lehtiä kun tuli, niin kesälehdestä ihastuin Missy-malliin. Suvista sitä aloin vääntämään kunnes loppui lanka kesken ja eilen vasta sain uuden kerän haettua kaupasa. Tarkoitus viikonloppuna viimeistellä toppi (takakappaleesta puuttuu 1-3cm, osien yhdistely + olkaimet). Tykkään väristä ! Saakohan Sellosta mistään mitään kivaa silkkinauhaa tuohon..

123880.jpg

Korialta lähti myös beigeä tennesseetä mukaan, tarkoitus oli tehdä uudesta Modasta se reikäbolero. Noh, enhän mä tosta langasta osannut tehdä pitsikuviota mitenkään siististi (taidan toteuttaa sen boleron Suvista..?) joten se meni purkuun ja aloittelin tekemään Novitan Nuorisoekstrasta (kevät) sitä edestä-solmuun-boleroa, joka tosin siinä on tehty Nallesta. Laskeskelin, että pitäisi onnistua Tennesseestä muutamalla muutoksella :p