Keskiviikkona kävin ostamassa kilon Woolia Anttilan tarjouksesta. 800g violettia, 200g viininpunaista. Näille on jo suunnitelmia mm. uusimmasta Sandrasta (nro 10/06). Sain palkkioksi ostaa lankaa kun siivosin ahkerasti koko asunnon ;D

Ostin myös kerän petroolia Ainoa, tarkoituksena tehdä Lauran BB-pipo. Taidan olla yksi niistä harvoista, jotka sitä eivät ole vielä tehneet. Nyt on se sitten korjattu :)

228233.jpg

Malli: Lauran BB-pipo
Lanka: Novita Aino petrooli, n. 70g
Puikot: 5,0mm lyhyt pyörö ja lopussa 6,0mm sukkapuikot
Muuta: Tykkäsin mallista kovasti, se oli todella kiva tehdä ja nopsa ! Kukkaa en ala virkkaamaan, se ei ihan omaa tyyliäni ole. Mutta malli istuu päähän kuin nakutettu! (Pahoittelen kuvan laatua, kameramies harrastu perjantai-illan opiskelijaelämää.. ;f)

--

Amazonista tilaamani Knitting on the Road sekä Knitting Vintage Socks tulivat viime viikolla. Olen rakastunut. Knitting on the Roadista olen jo aloittanut kahdet sukat, Fortissima Color Socka Colorista (väri 2417) aloitin Conwyt ja toisesta parista en puhukaan tässä blogissa. Piti Menitasta käydä hakemassa lisää sukkalankaa sekä uuden parin 2,5mm puikkoja; tällä kertaa metalliset kun ne ruusupuiset katkesivat !

Työkaverini myös lainasi viikonlopuksi ihailtavaksi muutamia upeita neulekirjoja, joista kuolaan kovasti kaikkia upeita palmikkokuvioita. Josta aasinsillan kautta pääsen siihen, että Rogue on vieläkin hihoja vaille valmis.. :p