.. Juuri ajallaan :) Tänään on se kauan odotettu TJ0-päivä ja avokille lahjaksi sitten villasukat tosiaan päätin maanantaina neuloa. Noh, niiden teko viivästyi ja väävästyi ja eilen sitten ähersin sen toisen sukan kokonaan alusta loppuun samalla viidennellä kädellä Tarua kouluttaen, sen kanssa peuhaten, tiskaten ÄLYTTÖMÄN kasan tiskejä ja käyden matikan uusintatentissä :p
Noh, kamerassa oli patterit lopussa ja oli pakko saada kuva joten ensimmäinen kamerakännykkäkuva sitten tähänkin blogiin.

27812.jpg

Mallina 7v-kerän takana oleva perussukka, naisten koko varressa ja miesten kärkiosassa. (Kantapään rivimäärä sovellettu..)
Lankana Pirta Sportti Soft, ~90g. (Kaksi 50g kerää lähes kokonaan, hassuinta oli että toisesta jäi huomattavasti enemmän jäljelle vaikka samankokoset sukat on. Niissä siis reippaasti metrillä kahdella eri metrimäärä per kerä! :o)
Olen tyytyväinen ja toivon että tuo avokki sitten niitä myös pitelee ko se kovasti toivoi villasukka jo jouluksikin.

Nyt jatkan sitten sitä Tahiti-paitaa ellen keksikin tänään, että aloittelen sen boleron Nallesta tai Kid Mohairista Branching Outia mummille ;) Noh, ehkä voisin nyt pitää 'pienen viimeistelyviikon'. Eli Tahiti-paita; purkuun tai jatkoon Senja; vauvan nuttu; Fifi. Yksi näistä on ainakin ensi viikon perjantaihin mennessä saatava valmiiksi, otetaan tällainen välietappipäätös :p