Musta tuntuu, että kun Raspy lopulta on valmis, niin se ei todellakaan ole ohjeen mukainen. Tällä hetkellä ohjeesta on tasan katsottu silmukoiden pudottamiset (ja nekin eri kohdissa ja eri kokosina jne..)

Tein tosiaan ekana iltana kainaloihin asti ja ihmettelin sitä, kun lankaa kuluu kerpeleesti. Tajusin kainaloiden kohdalla hieman katsoa työtä. Vaikutti isolta. Ympärysmitta 180 cm!! Joo-o, purkuun. Mitä muistetaan ensi kerralla? MALLITILKKU. Ei sitten mennyt ihan vyötteen mukaisen tiheyden mukaan toi Debbie Bliss :D Tiheys siinä olis vyötteen mukaan 20 x 24 niin meitsi neuloo 14 x 21 ;) Ai vähän löysää vai jotain muuta vikaa?

Työ purettu ja neulottu nyt uudestaan sitten kainaloihin asti. Saatan tosin siihen vielä neuloa pari senttiä lisää, koska Denim-langalla tapana kutistua pituus suunnassa pesussa. (Ja saatan hakea Menitasta Rowanin Denim-lankaa ja tehdä työn uudestaan josko tämä vielä epäonnistuu..:p)

Hihoja aloin myös tekemään jo ja pääsin ~15cm hihaa tehtyäni vähän kokeilemaan sen kokoa. Hemmetin levee hiha :D Eikun purkuun. Pari kertaa alotin ja nyt oon tyytyväinen. Mutta levennykset aloitin aaaivan liian aikaisin, täytyy kattoa josko puran hihan jota on tehty 40 cm nyt vai annanko sen olla noin. Nopsaan tota neuloo kun on paksuhkoa lankaa :p

89887.jpg

Ettei ihan kuvattomana pidetä postauksia, niin hiha. Silmukan tiputuksia ei tässä kuvassa paljoakaan näy mutta sielä niitä on hihassain silloin tällöin.

BTW, tänää on virallinen Towel Day. Jos joku fanittaa Taru Sormusten Herrasta tai Harry Potteria, niin mä fanitan Linnunradan Käsikirja Liftareille - sarjaa. Marvin <3