Ajattelin hieman esitellä muutamia uusia keskeneräisiä töitä. (Vanhoja olenkin jo esitellyt, mitään en valmiiksi asti ole saanut.)

241385.jpg

Viikko sitten aloitin violetista Woolista Novitan syksy lehdestä slipoverin (lehdessä tehty ruskeasta Nallesta). Kainaloihin asti melkein tehty pyörönä, toinen etuosa jo valmiina ja toinen puolessa välissä. Takakappale vielä loppuun + resorit niin tämä valmistuu. Tähän mennessä lankaa mennyt n. 150g (neljäs kerä kohta kulutettu loppuun). Tykkään kovasti tästä ja nopeassa testissä päälle pistäessä juuri sopiva. Tarkoituksella vähän lyhyemmän tuosta etuosasta tein, näin saan sitten vähän isomman resorin siihenkin väliin. Ja eikös ne isokaula-aukkoiset slipoverit taida olla aika pop nykyään. Kai :D

241384.jpg

Eilen aloittelin siitä aikaisemmin esitellystä 7v moniraidasta ihan peruspaitaa, istuvaa tosin. Raglanhihoilla, rullaantuvalla pääntiellä ja kellohihoilla tarkoitus saada. Huomasin muuten (joka näkyy kuvassakin), että tuo ohut raita ei yllä mun koon silmukkamäärillä ympäri asti ;f Onneksi se katkokohta vaihtelee vähän erikerroksilla ja -kierroksilla niin näyttää enemminkin "kuluneelta" kuin siltä, että on ihan surkeaa raidoitusta. Tästä on tulossa IHANA, istuu juuri täydellisesti paidan päällä :)

Muuten kesken on vielä
Rogue - hihat + niiden kiinnitys puuttuu vielä. Ekan hihanhan neuloin jo valmiiksi, mutta siitä tuli liian lyhyt niin joudun uudestaan tekemään.
Wool-neuletakki - toinen nappilista + kauluksen resoria lisää + toisesta hihasta 8cm niin tadaa. Mutta en jaksais sitä nyt vaikka tahdon ;D
Lapinlapaset - lankojen päättely ja muutaman langan koristelupujotus puuttuu.
Conwyt - siinä vaiheessa missä ne olivatkin. Näitä teen silloin tällöin kunhan näistä isoista töistä pääsisin eroon.
+ pieni kasa unohdettuja töitä. Ei siis niiiin paljoa keskeneräisiä :D