Päätinpä minäkin sitten osallistua Fufoiluun. Esittelenkin tässä kaikki keskeneräiset työt ensin sanoin ja muutaman tunnin päästä kuvin kun pääsen kuvaamaan ne kaikki ;)

72698.jpg

1. Kietaisuneule Teddystä
Juu, lupasin Kristelille Lankahamstereiden yhteydessä saada langat pääteltyä ennen seuraavia hamstrauskisoja. Aikaahan vielä on? En ole koskenutkaan takkiin sen jälkeen kun sain palat yhteen. Joten tässä on 'vain' lankojen päättely kesken.

72696.jpg

2. Fifi ggh:n Savannasta

Aloitin työn marraskuussa, neuloin sitä sen verran että työn korkeus on nyt pohjakolmiosta puikolle ~20 cm. En ole koskenutkaan työhön sen jälkeen. Saattaa lähteä sittenkin purkuun tai sitten neulon loppuun.

72699.jpg

3. Punavalkoinen slipoveri
Tähän olen selkeästi koskenut viimeksi 6.12. kun koetin kaulusta tehdä (josta tuli siis liian kireä). Hihan suita ei ole viimeistelty ja kaulus pitäisi tehdä uudestaan. En edes tiedä tykkäänkö sittenkään väreistä !

72697.jpg

4. Vihreä huppari Nallesta
Ohjetta ei koskaan ollutkaan, koira purkanut työn kolme kertaa, tällä hetkellä on pyörönä neulottu vartalo-osaa 15 cm. En varmasti jaksa tätä ehkä sittenkään loppuun, taitaa lähteä purkuun ??

72693.jpg

5. My So Called Scarf Noro Kureyonista
Miten tällaisia töitä kertyy, joihin ihastuu ja joita ensimmäisen neulomiskerran jälkeen ei vain jatka jostain syystä? Huivia on tehty ~15-20 cm ja tahdon sen ensi talveksi. Ei siis purkuun. :)

72695.jpg

6. Suorakaide Fifi Ainosta
Tätä oon tehnyt silloin tällöin, tällä hetkellä siinä on joku virhe jollain rivillä ja pitäisi purkaa. Mutta arvatkaa vain, kiinnostaako pitsineuleen purkaminen kun en ennen viime viikkoa ollut edes kuullut elämänlangasta ;<

72694.jpg

7. Novitan kesä 2006 lehdestä Kotiväestä virkattu tunika
Alotin tän innoissani kun lehti tuli maaliskuussa. Etukappaletta on virkattu 2/3 ja sitten on tyssännyt siihen, että lanka on SOLMUILLA. En jaksaisi alkaa leikkelemään lankaa ja se on ollut niin mukavaa bussikäsityöjuttuja, mutta kun ei bussissa mahdu lankaa setvimään niin on tuokin jäänyt hyllylle ;<

Tässä nyt nopsaan nuo, jotka muistin. Kuva tulkoon perässä kun kaivan nuo esille ja kuvailen tuossa nätissä säässä :)