Sain inspiraation eilisestä kirjoittelusta (ja zeskan blogista), tässä muutamia mietteitä langoista. Mistä tykkään ja mistä en :)

edit. en kinua SNY sinulta mitään, korttikin riittää. Tuli vain muiden blogien tavoin mieleen omat mieltymykseni lankoihin ja väreihin ja välineisiin ja aloin pohtimaan näitä asioita.

Seuraavat asiat eivät jaksa innostaa yhtään, näitä koetan vältellä. Kaupassa näiden kauhistelu on ihanaa, voi keksiä miljoona tapaa polttaa tai tuhota lankaa / värejä tai muuta.
- efektilangat. Hyi. En tee näillä YHTÄÄN mitään. Tikapuulangat, räikeät neonvärit, glitterilangat, jne. Ei ole mun juttu. Yhtään.
- muoviselta tuntuvat langat, esim. Teddy, Jenga noista Novitan langoista. Teddystä kerran tehty jotain ja se lopputulos niin hirmusta ettei kiinnosta yhtään.
- pinkki, keltainen, sähkönsininen = inhokkivärejäni. Etenkin lähes kaikki pastellinsävyiset (persikat, lehmuksen vihreät, jne). Olen enemmin maanläheisten värien ystävä.
- puuvillan kanssa en ole kovinkaan läheisissä väleissä, esim. Butterflyn kanssa ollaan koetettu tutustua mutta jotain meidän kemioissa mättää => ei tulla toimeen.
- hahtuvan kanssa en osaa leikkiä, ylipäätänsä oon huomannut, ettei huovuttaminen ole ollenkaan mun juttu. Tahtoisin, että se on mutta kun en osaa niin en osaa ja en jaksa yrittää koska olen tosi helpolla luovuttava tapaus.

Jos jaksaisin kuvata lähes koko lanka- ja välinevarastoni, niin tältä se melkein näyttäisi (.. unelmissani :p Todellisuus on karua; karkkivärejä ja muita hirvityksiä LÖYTYY sieltä.)
- villalangat. Alpakka, angora, väh. 70% villasekoitelangat ovat ihania. Tweed myös menee. Esim. Rowanspun Aran on IHANAA lankaa. Ja samoiten lähes kaikkki Debbie Blissin langat ovat lempilankojani. Harmittaa kamalasti, ettei DB tuo kuin Tampereella oleva lankakauppa Suomeen ja että ne ovat niin suolaisen hintaisia lankoja joka tapauksessa.
- Ohuet mohairit, joista ei liikaa irtoile karvoja. (Novitan Chic ja Kid Mohairit ovat tällaisia, joista IRTOAA ja jonka katseleminen jo yksistään saa aikaan hengeahdistuksia, mutta esim. Jo Sharpin Kid Mohair on ihanaa. <3)
- (Ei kyllä ihan lanka- ja värijuttuja, mutta kaikki bambusukkapuikot ovat rakkaita.)
- Väreistä rakastan maanläheisiä värejä. Mustat, harmaat, ruskeat, luonnovalkoinen, viininpunanen, syvänsininen, metsänvihreä, jne. Novitan syksyn värikartassa on yllättävän paljon lempivärejäni myös; luumu, petroolinsininen, jne. Oon aika yllättynyt, että Novita on onnistunut syksyn värikartassaan niin hyvin. Samoiten niitten syksyn lehdessäkin on ollut yllättävän monta itteäni miellyttävää mallia. (Joista ainakin kaksi on jo puikoilla muahaha.)

Lisää listoille tulee kun muistan ja saan mieleen eri juttuja ;)