Tänään aamu alkoi loistavasti. Ennen ei ole posti tullut ennen klo 11 mutta tänään ovikello soi jo 8.15 ! Hieman hämmentyneenä avasin oven ja otin vastaan KAKSI pakettia. Mitään en vielä odottanut, sunnuntainahan vasta tein tilaukset Jeanetelle Englantiin sekä Amazoniin.

208377.jpg

SNY:ltä tuli ihana paketti. Mistä tiesit, että rakastan juuri noita Fazerin suklaita? :) Samoiten tuo Woolin sävy on aivan ihana ! Se olikin itseasiassa toinen vaihtoehto tuohon Wool-neuleeseen, petrooliin sitten päädyin :D Jokaisessa kuvassa tuo Aarikan ihana heijastin heijastui kuvaan ;< Mutta ihana paketti, KIITOS  !:)

208398.jpg

Jeanetelta siis tällaisen paketin tilasin. 10 x 100g Yorkshire Tweed Arania ihanana harmaan-ruskean sävyisenä (väri 414). Hintaa postikuluineen tuli alle 50e. Omasta mielestäni edullinen ostos! Sen lisäksi toimitus oli USKOMATTOMAN nopea. Sunnuntaina tosiaan tilasin, tänään (ke) tuli postissa.

208399.jpg
Yksi erillinen kuva vielä, väri toistuu yllättävän hyvin tässä kuvassa. Ihanan tuntuista ja väristä ja tuntuista lankaa. *kuolaa*

Suru-uutisia myöskin.

208376.jpg

Päivällä ihmettelin, miksi lattialla on puunsiruja. Kun jatkoin woolneuleen hihan neulomista, tuli karu totuus vastaan.
Blogikoira on pitänyt itsensä aktiivisena päivällä 2,5mm bambupuikkoni kanssa. Jää hyvästi lähes uudet puikkoni!