You are Merino Wool.
You are Merino Wool. You are very easygoing and sweet. People like to
keep you close because you are so softhearted.
You love to be comfortable and warm from your
head to your toes.  

What kind of yarn are you?
brought to you by Quizilla
.....................................

Nonnih ! Ihan taisi mennä aika lähelle nappia. Koulussa en meinannut jaksaa olla kun kihelmöin päästä kotiin takaisin tuon liivin kimppuun; nyt on jo melkein valmis mutta pientä taukoa käsille pidettävä. Seuraava työ on jo suunnitteilla: jouluna meille tulee koiranpentu joten tälle pikkuvaaville talvi"viitta", samasta lehdestä ko liivin ohjeen löysin, niin löytyi sopiva ohje myös mein Tarulle. (Kauneimmat Käsityöt, uusin numero, malli 26 muistaakseni). Langatkin valittu valmiiksi, jäi yli Nalle Coloria vähän siskon joululahjapiposta niin sen saa käytettyä sopivasti loppuun sitten ! :)

....................................

Lisäilen nyt vähän "vanhoista" töistä kuvia.

19713.jpg
Tämä pipo on tehty Jenkeissä pyöröpuikoilla, takana on sauma. Lanka oli jotain paikallista moniväristä, jossa ei vyötteitä paljoa ollut mutta puikot taisi olla 4 tai 5 :o

19712.jpg
Lapaset tehty vuosi sitten 7 veljeksestä, ihan basic lapasohje, joka opittiin joskus ala-asteella jo ;) Näitä on tultu tehtyä _monet_.

19714.jpg
Ja oma suosikkini ! Novita Hippystä kolmiohuivi Novitan sivuilla olevan ohjeen mukaan. Ei ihan tullut yhtä "löysä" kuin ohjeen kuvassa oli, vaikka ohjeen mukaan koetin tehdä :/ Mutta mitä mukavin huivi, ihana iso ja pehmeä ja lämmin ja ja ja ;)