(Kuvia ei valitettavasti vielä ole, kameran laturi tehnyt taikatempun ja saattanut kadota johonkin.)

Aloittelin Kiri Shawlin hmmh.. hieman yli viikko sitten marjapuuronvärisestä merinowoolista. Valmistui sunnuntaina, joten neulomiseen meni suurinpiirtein viikko. Siitä tuli nätti <3 Ehkä aavistuksen liian pieni mutta toisaalta juuri sopiva näin kevätkesälläkin takin alle ilman että näytän turbokaulalta. Mitat ovat suurinpiirtein leveys 150 cm ja korkeus jotain 50-60 cm välillä. Eli muutama mallikerta vielä niin olisi ollu isohko jo. Mallista tykkäsin ihan hirmusesti, seuraavan toteutan varmaan jostain mohairista tai vastaavasta ! :)

Kiri Shawl
Mitat: 150cm x 60cm
Lanka: Marjapuuronvärinen MerinoWool, n. 180 g
Puikot: 3,5mm 80cm Addit

Fufoiluun liittyen sain Fifi2-huivin ruskeankirjavasta Ainosta valmiiksi. Pituutta sain sille työlle reippaasti, noin kaksimetriseksi se huivi venähti sitten kun ajattelin siihen kaksi kerää Ainoa upottaa, jotta tuosta oudosta langasta eroon pääsisin. (Edelleen ihmettelen, että miten ihmeessä oon sen väristä ostanut?!)

Fifi2
Mitat: 200cm x 40cm
Lanka: ruskeankirjava Aino 200g
Puikot: 5mm 60cm Ponyt

Ja viimeistelinpäs viimein myös Teddy-kietsusta kaikki langat, niinkuin joskus Lankahamstereissa Kristelille lupailin. Se oli kamalaa ;< Teddy ei meinaa millään mennä edes tohon mun suurisilmäsimpään neulaan sisään ja se oli vaan tuskasta :D Ja kamalinta oli lopuksi huomata, että eihän se kietsu istukaan mulle _yhtään_. Peilailin ja mallailin sitä vaikka mistä kulmasta, niin joko a) langan väri tai b) lanka itsessään tekee musta about 200kg elefantin näkösen. Se sopii mun päälle tasan siinä yhdessä kuvassa jonka otin kun Fufoilu alkoi !! Lahjoitukseen menee.

Kietsu
Malli: Novitan syksy 2005 nuorisoliite
Lanka: beige Teddy, n. 500g koko M

Kuvia tulee töistä kun saan otettua :)

BTW, me muutetaan heinäkuun vaihteessa joten muuttoa edeltävää pakkaustyötä luvassa. Ts. pakkaan langat + dokumentoin ne kaikki ;< On ollut erikoista löytää kaikenlaista kun välillä penkoo kirjahyllyä.