Eilen näin Caibren blogissa mitä valloittavimman version (.. ihan ohjeen mukainen kai tosin?) Raspystä. Oon himoinnut sen tekemistä jo jonkin aikaa ja langatkin on siihen tilattu. Löytyy ohjekin multa ;) Jostain syytä pari viime viikkoa on kuitenkin ollut hiljaista neulerintamalla ja mitään suurempaa valmiiksi en oo saanut. (Joo, vihreästä neuletakista puuttuu VIELÄKIN soljet vaikka nekin olen ostanut ja takista langat päätellyt jnejne.)

Eilen neuleskelin Hourglassia Rowanista kun surffailin neuleblogeja. Silloin se iski. Tahdon NYT ja HETI Raspyn. Eikun ettimään 4,5mm puikkoja (käytän Rowanin langan sijasta Debbie Blissin Denim-lankaa, eri tiheys hieman ja puikkokoko..), laskeskelemaan silmukkamääriä (tajusin että voin tehdä koon M ohjeen mukaan jos tahdon tuosta langasta koon L!) ja aloittamaan. Suurin harmi alussa oli se, että mulla on tasan 60cm pyöröt 4,5mm mutta ihan hyvin se lähti pyörimään. Lankaa kuluu _paljon_, saas nähdä riittääkö toi 750g mitä mulla on vai pitääkö tilata lisää.

Sormet jäykkinä (miten farkkulangasta neuloessa tuleekin niin jäykäksi sormet :D) neuloin eilisillan Dharmaa ja Gregiä sekä Harrison Fordia katsellessa ja 4h aikana sain kulutettua 3,5 kerää lankaa. Nyt vain odottelen, että pääsen kotiin jatkamaan sitä. Tahdon sen nopeasti valmiiksi. BTW, teen sen pyörönä vaikka ohjeessa ehdotetaan että etu- ja takakappale erikseen. :p