Voi ja eih. Mä tein mallitilkun ennen kisoja Kid Mohairista Branching Outille. Se onnistui hyvin. Heti kun aloin itse työtä neulomaan, niin olen saanut aloittaa sen sata + kymmenen kertaa ainakin. Ei ota luonnistuakseen. :< Joudun ehkä vaihtamaan välineet, huolestuttavaa. Vapaana olisi kyllä nätti valkoinen täysi kerä Nallea, josta tulisi varmaan ihan mukava huivi kanssa. Kokeilkaamme vielä kerran.

Oli kyllä hienoa odotella, että avajaiset alkoivat, kaivoin itselleni sohvaan paikan, jossa mahduin istumaan. Tarkistin ohjeen vielä muutaman kerran, kokeilin puikkoja käteen (saattaa ehkä johtua puikoistakin, metalliset 5mm pitkät puikot EI OLE KIVAN TUNTUISET sittenkään..) ja hain juotavaa sohvapöydälle. Asetelmat olivat siis lähes täydelliset. Jotain kuitenkin kävi, ja tällä hetkellä työ odottelee noutaajansa ;<

Mutta jotta ei taas aivan kuvattomaksi jäisi päivitys, niin avokki napsasi kuvan allekirjoittaneen itseteossa. Blogikoira väsähti myös olympialaisia katsoessa ja itse turhauduin siihen huiviin, että vaihdoin takaisin mun isoveikka-neuleeseen. (Jossa muuten pyörönä neulottu jo kainaloihin ja takakappaletta aloiteltu "erikseen" neulomaan jo ! :p)

38263.jpg