Ensimmäinen haaste tähän blogiin saapui Paulalta, sama haaste joka on kiertänyt ympäri blogistania reippaasti jo. ;)

Eli omia pahoja tapoja viisi.. Sen jälkeen pitäisi viis tyyppiä haastaa samaan meemiin, joten katsellaan ketä keksin :)

1. Suklaa. Mulla täytyy aina olla jossain muodossa suklaata saatavana. Joko patukkana, levynä, pussikarkkina, kaakaona, jne. Päivä ilman suklaata on yksinkertaisesti aivan mahdoton (ja sen kai huomaa jo siit et alkaa tuo vartalo pyöristyä reippaasti :D)

2. Paula oli tuosta kolikkojen tarkastelusta jonossa kirjoittanut. TÄYSIN sama vika. Ihan sama mihin jonottaa (bussiin, baariin, ravintolaan, jne) niin jos käteisellä maksan niin tarkistan rahan viitisentoista kertaa että on tasan tai vähän ylikin ettei tule sitten sitä noloa tilannetta, että joutuu kaivamaan lompakosta lisää kolikoita :o

3. Sähköposti pitää tarkistaa vähän väliä. Samoiten esim. IRC-galleria, foorumit, vieraskirjat, blogin kommentit. Ehkä se kertoo että mulla on vähän köyhä elämä, mutta kotona ollessa melkein tunnin välein ellei useammin tulee tarkistettua _kaikki_ mahdolliset mitä voi tarkistaa. Lomalla ollessa unohdan onneksi kaiken, mutta sama jatkuu taas kun kotiin pääsee.

4. Bussipysäkille pitää lähteä AJOISSA. Meille tulee tohon melkein kaikki bussit 3-8min päästä siitä kun aikataulu ilmoittaa lähtöajan päättäriltä, joten siihen aikaan mä AINA seison jo pysäkillä. Siinä sitten vanataan ~10min bussia, joka tulee ajallaan, mutta oon silti aina varma että myöhästyn bussista ja että pitää ajoissa mennä pysäkille.

5. En voi nukahtaa ilman että radio / cd soi taustalla. Uniajastin <3 Matkalle otan sitten korvalaput mukaan ja pistän soimaan, yöllä jos herään niin sitten sammutan ko siin ei oo uniajastinta. Sama cd voi kotona soida vaikka kuinka monta kertaa ;)

Heitän meemillä nyt majta, nekkiä ja saanaa. Jos joku ei vielä tätä ole saanut, niin ottakoot myös, kun en enempää keksi ;<


Ja käsitöistä:
hävitin mun toisen 8 pitkän puikon ;< Niinpä Rustika-palaponchosta on vasta ensimmäinen osa valmis, toisen aloittaisin heti kun keksisin mihin väliin ehdin sen yhden puikon tunkea. Tahitista en ole saanut pääteltyä vieläkään (...) kaikkia lankoja, joten ei kuvaa vieläkään siitä. Aloitin sitten soveltaen omasta päästä ohjetta vihreästä Nallesta sitä boleroa. Leveyttä ~50 cm ja oon edennyt jo 13 senttiä, vielä n. 50 jäljellä :D (+ hihat..) Nalle on hidast neulottavaa ;<

Ostin Akateemisen alesta englanninkielisen 'näin-aloitat-neulomaan'-kirjan, 10,90e ja siellä on ohjeita tehdä mm. palmikot, kirjoneule (aaah sitä lankaa pitää kieputella hassusti siellä taustalla... :D), jne. Sellaisia juttuja joita kaipasin ohjeina ja kuvina varsinkin. Oli pakko myös ostaa Vogue Knittingin "Easy Knits" tjsp lehti, ko siinä oli kansikuvassa ihana helmineuleisokaula-aukkopaita. Tykkäsin lehdestä muutenkin ihan kamalasti !

muoks. Piti saada edes yksi kuva postaukseen, joten laitan saman kuvan kun lankahamstereihinkin.

Kirjahyllyni, joka toimii lankojen säilytyspaikkana. Merkityissä "lootissa" on joko pelkästään lankaa tai lankaa kirjojen takana "jemmassa". Sen lisäksi löytyy 40 litranen rottinkinen 'laatikko' sohvan vierest jossa keskeneräisiä töitä + pari Novitan isoa muovikassia täynnä. Lankalaskuri kokekoon pian päivityksen, menee yli 10 kg :f

30587.jpg

Plus huomasin, etten ole tuosta joululahjaksi tehdystä Hippy-huivista laittanut kuvaa vaikka sen tänne olen ladannut, joten rakkaan siskoni joululahja vielä tässä. (Tykkäsi KOVASTI!)

24529.jpg

Ohje: Novitan nettisivut, kolmiohuivi Hippystä
Lanka: lilahtava Hippy, ~200g
Virkkuukoukku: 8
Tyytyväinen olen, mutta inhoan hapsujen laittamista ! Voi että se on rasittavaa :D Erittäin kiva tosta tuli kuitenkin, sisko tykkää ja mullahan on samanlainen mutta harmahtavasta Hipystä ;)