Ei huolta, valmiita töitä ei ole :) Kiirettä on pitänyt, ja olen aloittanut ainakin 100+x työtä tässä samalla. (Ja tilannut hieman lankaa mm. Cucumberpatchin alennusmyynnistä..) Huvin vuoksi vain pientä kuvasatoa :)

64483.jpg
Cucumberpatchin alennusmyynnistä Rowania, väri 751. Rakastuin tähän jo heti kun avasin paketin ! Tämä huutaa haluavansa Hourglassiksi (Last-Minuted Knitted Gifts-kirjasta, jonka senkin sain muutama viikko sitten postitse). Väri on mitä parhain, rakastan sitä ihan älyttömästi. Voi että <3

64480.jpg
Debbie Blissin Merino DK:ta GetKnittedin alelaarista, tumman vihreää (väri 225001 kuten kuvasta ilmenee). Tämä vielä miettii, miksi haluaa ryhtyä mutta sanomattakin selvää, että rakastan tätäkin lankaa jo etukäteen.

64482.jpg

MS3 on tässä vaiheessa; vihjeen 1b rivillä 47. (Vihjeessä on yhteensä 64 riviä, jonka jälkeen seuraavaan vihjeeseen.) Lankana tässä viininpunaista Nallea (joka sopii muuten tosi nätisti tuohon malliin!) ja puikkoina 80 cm 3,5mm Addit. Ihana luisto ja en malttaisi olla tekemättä tätä työtä, mutta sitä ei voi tehdä aivan väsyneenä ;>

64481.jpg

Novitan Kevät 2006 lehden kansikuvatyö, tosin lehmuksenvihreänä eikä siniraidallisena. Kuva ei täysin vastaa langan oikeaa väriä, joka on erittäin kirkas! Mutta todella nätti väri. Toinen etukappale kokonaan valmis, toinen lähes valmis. Sen jälkeen takakappale + hihat + kaulus. Eli vielä on edettävää. Tää on sellanen sopiva aivoton neulominen bussimatkoille :)

64484.jpg

Kenellä oli sittenkin DB:n Baby Cashmerinoa 5 kerää entuudestaan himassa, ennenkuin tilasi sitä lisää *hups* Noh, niistä lähti sitten tulemaan eilen illalla "Neuleita perheen pienimmille" kirjasta vauvan kietaisuneule. Laskiskelin, että pitäisi riittää helposti :)