Nyt on luvassa kauan ja paljon hiljaiseloa, johtuen muutamista asianhaaroista.

1) Tenttiviikot ja muut härpäkät koulussa (kuka keksi, että vielä AMK:ssa tenttiviikko tarkoittaa sitä, että opettajat pitävät ERI VIIKOILLA ERI PÄIVINÄ tenttejä niin, ettei yhdellä viikolla voikaan keskittyä pelkästään tentteihin.. Samaan aikaan siis tentit JA eri aineiden palautukset. Jahas.)

2) Luen samaan aikaan silti eri alan pääsykokeisiin. Jos tuo raksa-ala ei kesätyön jälkeenkään (joka etukäteen ainakin kuulostaa unelmalta!) ole vielä se oma ala, niin yritän toista kertaa putkeen teologiseen tiedekuntaan Helsinkiin. Kovaa vauhtia koetan lukea eksegetiikan tutkimusmenetelmistä, Matteuksen evankeliumia sekä Nag Hammadin ihme kirjakokoelmista pätkiä ETTÄ piirtää saunamökin piirustuksia ja laskea perustusten kantavuutta ja maan vakavuutta ed. laskelmassa olevan talon kohdalle. Jes.

3) Neulon Mystery Shawl 3 atm ja siitä en keskeneräisenä saa minkäännäköistä kuvaa kun on vain viininpunainen mytty puikoilla.

4) Käyn Elixiassa koettaen saaden itseäni kesäkuntoon ~3 krt / vko + teen töitä 3-4 krt/vko ja tosiaan koulu ja koetan pitää seuraakin vielä blogikoiralle. Että sillein :f

( 5) Onham mulla myös Butterflysta tulossa reikälepaituli + Ainosta se Fifi + Floricasta Roosa + Kotiväestä virkattu paituli + kaikkea paljon MIKS EN SAA TEHTYÄ YHTÄ KERRALLA. :(((( )

Joten hiljaisuuteen.