Viimein minäkin pääsin koolailun makuun. Melandryan kanssa päätettiin kokeilla muutamia makuja ja lankoja eilen ja voi että, se olikin hauskaa ! Nyt mietin, että uskallanko tilata Kool-Aideja jostain lisää vaiko en.. Olenko jäänyt koukkuun tähän värjäämiseen vai en?

Suurin mielihyvä tuli siitä, että sain kaksi -kamalan- väristä lankakerää KIVOIKSI väreiksi. Miksi ihmeessä olen joskus ostanut sähkönkirkkaansinistä Nallea ja 7v ? Tai sitä karkkikeltaoranssipinkki 7v? En tee niillä väreillä mitään :D (Ainiin, se jälkimmäinen oli siskon lapasiin. Mutta ostin sitä sen jälkeen vielä TOISEN kerän?!)

140696.jpg

Kamala sähkösininen sai Grape-kylvyn, joka epäonnistui ensin. Laitoin liian vähän jauhetta, lanka veteen > loput jauheet jäi laikuksi päälle. Kuva ei tee oikeutta tuolle langalle, se on tällä hetkellä herkullisen sinisen-tummansinisen-tummanluumun sekoitus ja on jo puikoilla kärjestä aloitettaviksi sukiksi. Se on paras <3

140695.jpg

Se kamala pinkkikeltajne 7v päätyi Tropical Punch kylpyyn, alkuun näytti tulevan tumman viininpunaista lankaa, mutta kuivana nättiä tummemman punertavaa vähemmin sävyeroin olevaa lankaa. Tykkään tästäkin, ideoita pursuaa jo !

140697.jpg

Ja ehdoton suosikkini; raitalankaa luonnonvalkoisesta 7v. Toinen pää Ice Blue Raspberry Lemonadeen ja toinen pää Lemon-Limeen. Keskiosa jäi valkoiseksi. Tein erittäin pitkän vyyhdin (halkaisija lähelle 2,5m) ja jokainen väripätkä on yli metrin. Pitäisi tulla siis raidallista sukkalankaa :f

Ostin tänään myös petroolinsinistä Woolia 1,90e/50g Tarjoustalosta 600g siihen Novitan syksylehdessä olleeseen neuletakkiin (malli 22). Se pääsi puikoille samantien :)

SNY-asiaa:
Olen muistanut omaa SNY:täni, miten jääköö auki vielä. Omastani en toistaiseksi ole kuullut vielä, mutta eiköhän hän jossain vaiheessa ennen marraskuuta ilmoittele itsestään ;) SNYni, viesti sinulle vielä. Lupaan laittaa listan inhokkilangoistani, lempilangoistani, omistamistani neulekirjoista, himoitsemistani neulekirjoista ja muusta maan ja taivaan välillä, jos päätät lahjoa minua ed. mainituilla asioilla. Odottele vain hieman vielä ;)