Jostain syystä ympäri blogistania on neuleblogeissa ollut haluttomuutta neulomiseen; itellä ollut vähän samaa sellasta fiilistä. Joko en tiedä mitä tekisin tai sitten on miljoona mallia joita tahtoisin tehdä ja jotka alkaa tyhmästi tai jotain vikaa kaikessa.
En löytänyt mistään kivaa hupparin ohjetta, joten aloin eilen soveltamaan Nallesta itse Moda 1/06 ohjeen mukaan. A) en tee ihme raitoja B) huppu tulee eritavalla C) ohjeesta oikeasti katsoin vaan silmukkamäärän ja kavennukset raglaniin..

45789.jpg

Mitä hyötyä on työskennellä rautakaupassa? Saa 25 sentillä ~20 silmukkamerkkiä. (Kuvassa pyöreä rinkula, mahtuu 8mm puikkoihin asti. Jotain aluslevyjä tjsp nuo on, mutta kevyitä ja ohuita ja sopii mitä parhaiten silmukkamerkeiksi. Kuvassa siis pyörönä aloiteltu paituli. Pitäisi tulla ohut ja mukava "villis". Toivottavasti :D

45788.jpg

BO pingotutuksessa toista kertaa, ensimmäisestä ei oikein tullut mitään. Pituutta huivilla on siis hmmh.. 143 cm. Toivottavasti on anoppi tyytyväinen pituuteen, pidemmäksi en olisi ehtinyt neuloa sitä, jotta olisi ollut ajoissa valmis :) (Sänky on mitä parhain paikka pingottaa :D)

45790.jpg

Tämä Roosa-huivi on ollut tekeillä vaikka kuinka kauan. Noin pitkällä olen, ja tuossakin on viimeisellä rivillä (tai jossain siinä hujakoilla..) tullut virhe ja koetan kovasti paikantaa sitä. En tahtoisi _taas_ aloittaa alusta. Miten voin mokata niin "simppelillä" ohjeella niin useasti?! Tuo on meinaan jo joku kuudes aloitus huivista.. Tässä silmukkamerkkeinä liittarit :)