Mitä kaikkea haluan tehdä vuonna 2006 neulerintamalla? (ts. mitkä mallit ovat kiinnostaneet tässä tarpeeksi, jotta niitä voisi harkita toteuttavansa..)

- Venus (tällaista en sopivaa löydä kaupasta millään, samantyylisen tosin näin eräällä tuttavalla mutta mutta.. itse tehty kivempi ehdottomasti toivon mukaan :o)
- Arisaig (aloittelin tekemään mallitilkkua kuviolla kun erilangasta teen, mutta toistaiseksi ei vielä onnistunut täysin. Enemmän harjoitusta mippe ensin ! :f Ja suurin syy tähän on sen lisäksi että se on kaunis, niin H&M kuvastossa oli miljoonittain tämän tyylisiä > muotiin tulossa kenties?)
- Branching Out (tykkään ja tahdon. So simple it is. (Ja tulisi enemmän harjoitusta tuon 'pitsikuvioinnin' kanssa kun olen aika uuno niissä toistaiseksi.)
- Novitan kevät 2004 lehdestä verkkopusero Tahitista (Rakastan Tahitia ja tykkään mallista.)
- Novitan kesä 2005 lehdestä Palmasta tehty niskantaaksekietaisutoppi (Palmaa löytyy juuri oikea määrä varastosta ja malli on kiehtoo, samantyylistä paitaa ei toistaiseksi ole vaikka olen etsinyt "sitä sopivaa" :p)

Nuo nyt toistaiseksi syyhyttää sormia. Kuitenkin kesken on nyt:
- Ailit itselleni (toinen peukaloa vaille valmis, toinen kesken täysin)
- 3/4 hihainen paita Tahitista (vanha 'Kauneimmat Käsityöt'-lehti jostain 90-luvun puolivälistä. Takakappale melkein niskassa asti, etukappale ja hihat tekemättä)
- Senja woolista, tosin tämä taitaa nyt vähäksi aikaa jäädä vielä kesken kun mietiskelen että josko vaihtaisinkin sen takaisin tuohon Arisaigiin jonka mallitilkun purin ja vaihdoin "helpompaan"
- Fifi Savanna-langasta, tämä pitäisi saada tammikuun aikana valmiiksi kun kaverille tavallaan lupasin sen täksi talveksi toissapäivänä

Eiköhän siinä ole nyt tekemistä taas vähäksi aikaa :p