Aaah, viimein kuvia noista postin tuomista tuliaisista sekä valmistuneesta Mohair-Mirelle-huppuliivistä. Siihen voisi koettaa piilottaa vielä johonkin jonkinlaisen kuminauhan, mutta katsellaan ja pohditaan. Vielä vähän ummikko tuon mohairin kanssa olen, onko se _aina_ niin pirun sähköistä vai mitä poppakonsteja pitäisi koettaa siihen? :o

22334.jpg

Tuossa siis liivi ja näkyy kyllä että oma tukkani on ilmassa sähköisyyden takia. Siitä tuli tällä kertaa mukavan kokoinenkin !

22333.jpg

Sitten tuo ihana paketti Get Knitted.comista! Aivan ihanan väristä varsinkin tuo Savanna. Mietiskelin siitä jonkinlaisen ison huivin / shaalin tekemistä, katsellaan. Rowanista lähtee tulemaan paita heti kun vapautuu puikot ja heti kun saan yhden lankayllärijutun postitse, josta saan paitaan pientä raidoitusta. Bambukahvat tulevat joko a) huovutettavaan laukkuun (tämän kanssa vielä ongelma, en ole nettiä jaksanut selata. Kannattaako kahvat kiinnittää ennen / jälkeen huovutuksen?? Oletan että jälkeen mutta mutta, varmahan en ole.. :o) tai b) ei-huovutettavaan laukkuun. Lahjaksi se laukku kuitenkin lähtee. ;)

22335.jpg

Ja huuto.netistä ostamani ristipistopakkaus, jossa tosiaan neljä kuviojuttuja lankojen jne kera plus kehykset. Niitä en ennestään omaakaan ja halvaksi tuli saada nuo kaikki ja kehykselle on jo käyttöä. Joko käyn ihan valmiit valkoiset tyynyliinat ostamassa tai sitten kangaskaupasta valkoista kangasta ja teen tyynikset ite, joihin sitten 'kirjailen' perheenjäsenten nimet  :)

Ja ja nyt on puikoilla Novitan syksyn nuorisoliitteestä Jussi-sukat, sellaiset äitelille tosin ilman sitä kirjoneule kohdetta kun pitää kerrata itse vielä tuo kirjoneule juttu kun se on vuosien saatossa (joskus yläasteella viimeksi jotain sellaista tehty?!) unohtunut ja tuli niiin kireää kuviosta ettei jalkaan saisi millään. Niinpä vaan raidat tulevat viistä. Sini-valkoisena teen, toivottavasti tulee hyvät ;)