Kirjoitin äsken piitkän postauksen ja laittelin kovasti kuvia ja sitten avasin vahingossa irkistä yhden linkin juuri TÄHÄN ikkunaan. Noh, yritetään uudestaan..


Blogissa ollut hiljaiseloa, sillä kulutin lankahamsterikuukauden viimeiset päivät viimeistellen ja tehden töitä suurella antaumuksella ja vauhdilla ja melkeinpä ressillä. Nyt onkin sitten hartiat ollut jumissa nätisti muutaman päivän ja siitä seurannut aivan karmaisevaa päänsärkyä -- neulomisen surkupuolia.

Armas kamerani ei vielä ole yhteistyöhaluinen, joten esittelen valmistuneita töitä höystettynä blogikoiran kuvilla. Eiköhän pieni hylje aja asiaansa ;)

Olympianeule
44266.jpg
Sain kuin sainkin valmiiksi Branching Outini. Valmis huivi on todella nätti, valkoisesta Nallesta (150g, lähes koko kerä meni sitten myös.) Tykkään kyllä kovasti, ei jää viimeiseksi pitsityöksi! Vaikka kuvio ei vaikea ollutkaan, en sitä millään oppinut ulkoa vaan jouduin paperista tarkastamaan joka rivin alussa, että miten tämä nyt menikään. Ehkä olen vain huono oppimaan? Ja kun tuon sain valmiiksi, niin josko nyt innostuisin sen Roosan saamaan valmiiksi myöskin. (Pitäisi ensin purkaa muutama rivi, että pääsee takaisin oikeaan kohtaan jossa ei vielä ole väärin mennyt..)

44271.jpg
Blogikoira löysi takan :)

Teddy-kietaisutakki
Beigestä Teddy (Novita) tein Stitch'n'bitch sekä Novitan nuorisoekstarssa olleen kietaisutakin. Tällä hetkellä langanpäät ovat vielä päättelemättä, mutta neule kasattu. En vielä tiedä, olen tyytyväinen. Nopea se oli tehdä, mukavaa lankaa ja todella pehmeä jnejne. Mutta aamulla kun nopeasti testasin sitä yöpuvun päälle, niin en täysin tyytyväinen kuitenkaan ollut.. Täytyy testata tässä tänään / huomenna kunnon vaatteiden kanssa. En tiiä mikä siinä mättää, sillä malli on kiva ja sen mallisia vaatteita mulla on entuudestakin ! :o Noh, täytyy kuitenkin joku "ohuempikin" kietaisutakki tehdä, ehkäpä Nallesta tjsp :)

Tällä hetkellä sitten on tekeillä .. ei oikeastaan mitään sellaista kriittistä. En tiedä mitä tehdä nyt ! Tahtoisin aloittaa hupparin teon. Tahtoisin tehdä boleron. Tahtoisin tehdä toisen kietaisutakin. Tahtoisin tehdä Roosan loppuun. Tahtoisin tehdä Fifin loppuun. Takki auki siis atm.

44272.jpg
Blogikoira lempipaikallaan. Se omi jo ensimmäisenä päivänään ensimmäisen tekemäni tilkkupeitteen. (Tilkkua vaan suorakaiteen muotoisina ilman mitään järkevää kuviota. Se rakastaa sitä ja niin minäkin. Tarkka huoma, etten ole saanut edes lankoja siit katkaistua :D)