Piti kuvia ottaa valmiista töistä, mutta tajusin etten voi niitä esitellä ennenkuin osan vasta joulun jälkeen. Joten hieman kerron niistä vain ;)

Hippystä tullut juttu onnistui täydellisesti, jouti jo pakettiin kahden seuralaisensa (no ok, kolmen) kanssa. Nekin onnistuivat, tosin yhdestä niistä unohdin kuvia ottaa vaikka erittäin onnistunut väriyhdistelmä siinä olikin ;)

Tällä hetkellä on puikoilla jämälangoista pikkuveljelle Wavy, joka on onnistunut yllättävän hyvin. En tosin ihan ohjeen pituiseksi sitä tee, sillä 7v veli ei ehkä niiiin pitkää huivia kuitenkaan tarvitse. Toiselle veljelle piti tehdä puna-mustat-lapaset, teinkin Novitan jollain lasten ohjeella (36 silmukkaa?!) mutta loppupeleissä kun toinen tuli valmiiksi, se onkin itselleni täysin sopiva :o Mitäköhän teen, puranko vai pidän tumput itselläni vai keksinkö jonkun randomin joka tahtoo kivat lapaset lahjaksi.

Lisää fritidsgarnia hain kaupasta tänään, tarkoitus vielä kolme patalappua saada. (Melkein kolme saa yhdestä vyyhdistä, kolmas tosin jäi ~8 riviä korkeudesta joten siitä sitten tulee hiukka pienempi ja en väriä tahtonut kesken vaihtaa. Sitä vielä en huovuttanut, toisin kuin ne kaksi kokonaista.) Samalla ostin sitä samaa eräänlaista huovutuslaukkua varten, jos se kokeilu menisi paremmin sitten :D

Tahtoisin jo aloitella kovasti erästä Tahiti-paitaa, mutta oikeasti ennen joulua pitää vielä seuraavat asiat tehdä:
- kolme tyynyliinaa ommella, joista kaksi kirjailla
- toiselle pikkuveljelle uudestaan lapaset tai kaulahuivi myös ?
- kolme patalappua
- yksi pipo Popista

Huomenna hylkään tuon Messiksen koiranäyttelyn, sillä a) mulla on vapaapäivä ja kulutan sen sitten lahjojen tekoon ja b) siellä on miljoooona ihmistä ainakin ja tilaa huonosti käydä katselemassa ja ehkä c) ei tule sitten suurta himoa ostaa Tarulle jotain krääsää lisää ;)  Huomenna sitten ehkä pieni kuvapäivitys!