Tänään tuli postissa yllätyspaketti, Caritalta aivan ihanaa Kid Mohairia 2 kerää ja Sivillaa yksi kerä + keltainen suojaturvaheijastinliivi. Olin jo unohtanut, että olin viime viikolla hänen bloginsa 10 000 kävijä, joten kun päivä muuten on huonosti mennyt, niin tuo paketti suorastaan piristi ja teki päivästä todella mukavan ! Kiiiitos kovasti ! :)

22952.jpg

Tuosta Kid Mohairista taitaa lähteä jonkinlainen huivi tulemaan heti kun oikean kokoiset puikot vapautuvat, turvaliivi tulee käyttöön kun Tarun kanssa lähetään lenkkeilemään ja varmasti ajan kanssa keksin tuosta Sivillastakin jotain todella pehmeää ja mukavaa. (En ole ennen silkkivillaa edes koskettanut, aivan ihanaa ! :o)

Itse kävin tuossa lähistön lankakaupassa, tarkoitus oli hakea siskolle yksi kerä Chic Mohairia (luonnonvalkoista) kun se lauantaina elokuvia katsellessamme tahtoi jotain tehdä ja annoin yhden kerän tuota lankaa sille ja puikot; vanu saa siitä sitten nätin ainaoikein-kaulahuivin ja lanka kun loppui kesken niin lisää haettiin.

Samalla oli tarkoitus ostaa 8mm virkkuukoukku, ja Addinahan se sieltä mukaan lähti kun oli samanhintainen kuin joku toisen merkkinen (jota en millään nyt muista). Langat olivat taas vaihdelleet paikkaa, joten matkalla Chiciä etsimään törmäsin "Tahiti 1e/kerä" tarjoukseen ;< Tahiti on yksi lempilankani ei-villaisiin paitoihin, joten sitä sitten lähti 12 kerää johonkin kivaan paitaan mukaan. 9 mustaa ja 3 beigeä. Itseasiassa eräs malli onkin jo mielessä ;>

22953.jpg

Kuvassamyös toinen Fritidsgarneista, sininen. Toinen on violetti ja siitä lähti tulemaan jo ensimmäinen pari patalappuja sukulaisille joululahjaksi. (Muistin viime hetkellä, että muutamat vähän kaukaisemmat sukulaiset ovat vielä vailla joululahjoja ja aikaisempina vuosina he ovat saaneet konvehtirasiat ja nyt kun tuota huovutusta tuli kokeiltua, niin mikäs sen kivempaa kuin jokin pieni itsetehty juttu sen konvehtirasian tilalta.. toivottavasti ! :f)

Nuo eilen esitellyt valko-siniset sukat tulivatkin illalla valmiiksi, joten tällä hetkellä on puikoilla yksi punainen pipo Woolista, Fifi-huivi Savannasta sekä pannulappuja Fritidsgarnista. Ei huonosti ;)